compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Ladies Night: After

***00
Waardering: 3/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Ladies Night: After

Josephine Langford (Tessa Young) en Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott)

Josephine Langford (Tessa Young) en Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott)

Delen op facebook
Ladies Night: After
Nederlandse première: 18-4-2019
Verenigde Staten, 2019, 105 min,

Nieuwbakken studente Tessa valt als een blok voor de stoere Hardin, die laat haar veel van zichzelf zien, maar houdt toch een deel van zijn leven voor haar verborgen.

Ladies Night: After trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd, die weer geïnspireerd is op de leden van de boysband One Direction.

Trailer van Ladies Night: AfterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Afterhttps://i1.ytimg.com/vi/LlELNgSWMGU/hqdefault.jpg2019-04-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste lange speelfilm van regisseur Jenny Gage, die eerder een zeer succesvolle documentaire "All This Panic" (2016) af leverde als eerste filmproductie.
Josephine Langford speelde eerder in Wish Upon (2017) en Pulse (2017).

Ladies Night: After - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: After in de bioscoop

Wil je Ladies Night: After zien? Koop of huur de film hier:Nieuwbakken studente Tessa valt als een blok voor de stoere Hardin, die laat haar veel van zichzelf zien, maar houdt toch een deel van zijn leven voor haar verborgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tessa Young (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer haar moeder en haar middelbare schoolliefje Noah haar afzetten voor haar eerste schooljaar is Tessa dan ook vastbesloten om goede cijfers te halen en zich keurig te gedragen. Maar haar kamergenoot Steph heeft hele andere plannen. Zij wil Tessa ook de andere kant van de universiteit laten ontdekken en neemt haar mee naar wilde feesten. In de vriendengroep van Steph ontmoet Tessa de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Ze weet niet goed wat ze met zijn flirterige houding aan moet en is vastbesloten zich niet door hem te laten verleiden. Maar wanneer hij ook zijn kwetsbare kant aan haar laat zien valt ze toch voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar als blijkt dat hij een geheim met zich mee draagt dat hun liefde wel eens kapot zou kunnen maken groeit bij Tessa ook de twijfel over hun relatie. After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Productiemaatschappij: CalMaple, Cinelou Films, Offspring Entertainment, Wattpad

Cast & Regisseur

Selma Blair

Carol Young
Meadow Williams

Professor Soto
Jenny Gage

Regisseur
Ladies Night: After poster

Nieuws over Ladies Night: After