compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ladies Night: All My Life

***1/20
Waardering: 3.8/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ladies Night: All My Life

Delen op facebook
Ladies Night: All My Life
Nederlandse première: 26-11-2020
Verenigde Staten, 2020, 92 min,

In All My Life krijgt een jong stel — die bezig zijn met een horeca-carrière op te bouwen — heel slecht nieuws en besluit hun bruiloft te vervroegen wanneer de bruidegom in spe een diagnose krijgt van leverkanker. Maar ze hebben geen geld voor een bruiloft.

Ladies Night: All My Life trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, naar een origneel script van Todd Rosenberg.

Trailer van Ladies Night: All My LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: All My Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/PyX6mDrTFxE/hqdefault.jpg2020-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marc Meyers maakte eerder "My Friend Dahmer" (2017) en Human Capital (2019).
Jessica Rothe is bekend van Happy Death Day (2017) en La La Land (2016).
Harry Shum Jr. is bekend van Glee, hij was eerder te zien in Crazy Rich Asians (2018) en Step Up 2 the Streets (2008).

Ladies Night: All My Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: All My Life in de bioscoop

Wil je Ladies Night: All My Life zien? Koop of huur de film hier:Een jong stel besluit hun huwelijksplannen te vervroegen wanneer de bruidegom in spe heel slecht nieuws ontvangt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

All My Life is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent. All My Life is geregisseerd door Marc Meyers naar een origneel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner and Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

Productiemaatschappij: Broken Road Productions, Perfect World Pictures, Universal Pictures

Cast & Regisseur