compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Ladies Night: April, May en June

****0
Waardering: 4/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 9 jaart,a

Pitch van Ladies Night: April, May en June

Tjitske Reidinga (June), Elise Schaap (May) en Linda de Mol (April)

Tjitske Reidinga (June), Elise Schaap (May) en Linda de Mol (April)

Delen op facebook
Ladies Night: April, May en June
Nederlandse première: 19-12-2019
Nederland, 2019, 118 min,

Drie halfzussen met allemaal verschillende vaders doen een belofte op het sterfbed van hun moeder, dat ze voor hun autistische broer Jan zullen zorgen. Ze zijn vervreemd met hun broer Jan en ze zullen alle vier elkaar opnieuw moeten leren kennen.

Ladies Night: April, May en June trailer en bijzonderheden

Linda de Mol heeft het idee van de film zelf bedacht. Ook in de film April, May en June heeft Linda de Mol weer samengewerkt met de makers van gooische vrouwen.

Trailer van Ladies Night: April, May en JuneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: April, May en Junehttps://i1.ytimg.com/vi/Xc3gevtAye0/hqdefault.jpg2019-12-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Will Koopman je kan haar kennen van De Verbouwing (2012) en van Gooische Vrouwen (2011). De hoofdpersoon van de film is Linda de Mol je kan haar kennen van Terug naar de kust (2009) en van Ellis in Glamourland (2004).

Onze recensie ****0

Recensie April, May en June

Donderdag 19 december gaat de film April, May en June in première in de Nederlandse bioscopen. Redacteur Michelle mocht eerder al naar de bioscoop in Amsterdam om deze film te zien. ...lees de volledige recensie

Recensies van Ladies Night: April, May en June

Ladies Night: April, May en June - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: April, May en June in de bioscoop

Wil je Ladies Night: April, May en June zien? Koop of huur de film hier:



In de April, May en June zijn drie halfzussen met allemaal verschillende vaders doen een belofte op het sterfbed van hun moeder, dat ze voor hun autistische broer Jan zullen zorgen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Productiemaatschappij: Talpa Fictie

Nieuws over Ladies Night: April, May en Ju..