compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Book Club

***00
Waardering: 3/5

speciaal programma

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Book Club

Delen op facebook
Ladies Night: Book Club
Nederlandse première: 23-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 104 min,

Het leven van vier hartsvriendinnen op leeftijd verandert dramatisch wanneer zijn op de boekenclub het boek Fifty Shades of Grey lezen. Nieuwe romances met oude en nieuwe liefdes worden aangewakkerd.

Ladies Night: Book Club trailer en bijzonderheden

De acteurs gaan zo lang mee in de filmbusiness dat ze zowel op het witte doek als in het echte leven elkaar kennen. Love-interest van Jane Fonda Don Johnson is de vader van Dakota Johnson die Anastasia Steele speelt in de Fifty Shades of Grey (2015) trilogie.

Trailer van Ladies Night: Book ClubBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Book Clubhttps://i1.ytimg.com/vi/DetkZPuTPGg/hqdefault.jpg2018-08-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut van Bill Holderman. Candice Bergen en Andy Garcia waren eerder genomineerd voor een Oscar. Diane Keaton (Annie Hall,1977), Jane Fonda (Coming Home,1978 en Klute, 1971), Mary Steenburgen (Melvin and Howard, 1980) en Richard Dreyfuss (The Goodbye Girl, 1977) hebben allen eerder een Oscar gewonnen.

Ladies Night: Book Club - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Book Club in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub.

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe… Join the club op 23 augustus!

Productiemaatschappij: June Pictures

Huidige prijsvraag