compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Casanova's

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Casanova's

Delen op facebook
Ladies Night: Casanova's
Nederlandse première: 8-10-2020
Nederland, 2020, 90 min,

In Casanova's gaat de timide journalist Bas 'undercover' met de bedoeling om aan te tonen dat datingcoach Don Marco zich met malafide praktijken in laat. Bas raakt steeds meer gebiologeerd door de charmante assisten van Don Marco: Roos.

Ladies Night: Casanova's trailer en bijzonderheden

De film is vlot opgenomen tijdens de eerste twee corona-golven van 2020.

Trailer van Ladies Night: Casanova'sBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Casanova'shttps://i1.ytimg.com/vi/4LBtpDCWzok/hqdefault.jpg2020-10-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jamel Aattache maakte eerder Whitestar (2019), Fighting Fish (2004), The Good, the Bad and the Innocent (2001) en de zeer succesvolle Zwaar Verliefd! (2018), in die laatste film speelde Jim Bakkum ook de hoofdrol.
Jim Bakkum bouwt inmiddels aan een stevige carriere als rom-kom-hunk met filmtitels als Onze Jongens in Miami (2020), Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Rokjesdag (2016), in die laatste film speelde ook Lieke van Lexmond ook mee.
Lieke van Lexmond speelde eerder in grote Nederlandse succesfilms als Michiel de Ruyter (2015), Toscaanse bruiloft (2014) en Achtste-Groepers Huilen niet (2012).

Ladies Night: Casanova's - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Casanova's in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Casanova's zien? Koop of huur de film hier:De timide journalist Bas (Jim Bakkum) gaat 'undercover' om achter het geheim te komen van datingcoach Don Marco, maar raakt in de ban van zijn charmante assistent Roos.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren.

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

Productiemaatschappij: 2CFilm

Nieuws over Ladies Night: Casanova's