compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Charlie's Angels

**000
Waardering: 2/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ladies Night: Charlie's Angels

Ella Balinska (Jane Kano), Kristen Stewart (Sabina Wilson) en Naomi Scott (Elena Houghlin)

Ella Balinska (Jane Kano), Kristen Stewart (Sabina Wilson) en Naomi Scott (Elena Houghlin)

Delen op facebook
Ladies Night: Charlie's Angels
Nederlandse première: 9-1-2020
Verenigde Staten, 2019, 118 min,

Wanneer een jonge computerexpert waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, worden Charlie's Angels ingeschakeld en zetten ze hun leven op het spel om ons allemaal te beschermen.

Ladies Night: Charlie's Angels trailer en bijzonderheden

Tweede serie filmadaptatie van de populaire jaren '70 tv-serie met de drie energieke knappe speurders die in hun bolides rond racen.

In de film deed Ella Balinska, die de rol van Jane speelt, bijna al haar eigen stunts.

De soundtrack van de film, met als eerste singel genaamd "Don't Call Me Angel", werd geproduceerd door Ariana Grande. Het nummer wordt gezongen door Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey.

Trailer van Ladies Night: Charlie's AngelsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Charlie's Angelshttps://i1.ytimg.com/vi/iXoabpuJR_w/hqdefault.jpg2020-01-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Charlie's Angels Kristen Stewart (Sabina), Naomi Scott (Elena) en Ella Balinska (Jane) kropen in de rollen van deze drie heldinnen. Kristen Stewart, die bekend werd door haar rol als Bella in de Twilight (2008) saga, heeft al in vele films mogen spelen. Zo speelde ze voorheen in Snow White and the Huntsman (2012), Equals (2015) en Still Alice (2014).

Ook Naomi Scott en Ella Balinska zijn niet nieuw in het vak. Naomi Scott vertolkte kort geleden de rol van Jasmine in Aladdin (2019) en was te zien in Power Rangers (2017) en The 33 (2015). Ella Balinska heeft voor haar rol in Charlie's Angels vooral in veel korte films gespeeld. Ze was te zien in Hunted (2016) en '10 Men & Gwen' (2017).

Ladies Night: Charlie's Angels - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Charlie's Angels in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ladies Night: Charlie's Angels zien? Koop of huur de film hier:Wanneer een jonge computerexpert waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, worden Charlie's Angels ingeschakeld en zetten ze hun leven op het spel om iedereen te beschermen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie's Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend.

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie's Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Productiemaatschappij: 2.0 Entertainment (in association with), Bro, Columbia Pictures (presents), Perfect World Pictures, Sony Pictures Entertainment (SPE), Studio Babelsberg (a co-production with)

Cast & Regisseur

Kristen Stewart

Sabina Wilson
Ella Balinska

Jane Kano
Naomi Scott

Elena Houghlin
Patrick Stewart

John Bosley