compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Ladies Night: F*ck de liefde

***00
Waardering: 3/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: F*ck de liefde

Bo Maerten (Lisa) en Thijs Römer (Jim)

Bo Maerten (Lisa) en Thijs Römer (Jim)

Delen op facebook
Ladies Night: F*ck de liefde
Nederlandse première: 3-10-2019
Nederland, 2019, 96 min,

Lisa zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zij reist af naar Curacao waar zij valt voor Jim. Jack krijgt weer iets met Cindy, waarvan de zus Bo net carrière lijkt te gaan maken, terwijl haar man Said zijn baan verliest.

Ladies Night: F*ck de liefde trailer en bijzonderheden

Film werd deels opgenomen op Curaçao. De vierde film van AM Pictures, die voor het eerst een film kon maken met een groter budget, verkregen door steun van het Nederlands Filmfonds en sponsoring.

Trailer van Ladies Night: F*ck de liefdeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: F*ck de liefdehttps://i1.ytimg.com/vi/FuLbGlp6-dk/hqdefault.jpg2019-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Debuterend co-regisseur Appie Boudellah schreef eerder mee aan het scenario voor Fashion Chicks (2015) en was ook de stylist bij die film en Heksen Bestaan Niet (2014). Debuterend co-regisseur Lodewijk van Lelyveld werkte aan verschillende film en tv-producties en regisseerde eerder enkele afleveringen van de tv-series 'Spangas' en 'Goede tijden, slechte tijden'.
De bekende Nederlandse acteur Thijs Römer speelt in de film hij is ook wel bekend van Alles is familie (2012) en de serie 'Moordvrouw' (2012-2018). Maar ook Yolanthe Cabau is te zien in de film. Zij is vooral bekend van de film Stuk! (2014) en Popoz (2015).

Ladies Night: F*ck de liefde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: F*ck de liefde in de bioscoop

Wil je Ladies Night: F*ck de liefde zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack en zij reist af naar Curacao waar zij valt voor Jim (Thijs Römer). Jack krijgt weer iets met Cindy (Victoria Koblenko), waarvan de zus Bo (Yolanthe Cabau) d'r man Said (Maurits Delchot) zijn baan verliest.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen.

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

Productiemaatschappij: Appelmoes Films

Nieuws over Ladies Night: F*ck de liefde