Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 19-4 t/m 25-4
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Ladies Night: Finding Your Feet

Ladies Night: Finding Your Feet

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, komedie, romantiek

Pitch van Ladies Night: Finding Your Feet
Ladies Night: Finding Your Feet: David Hayman (Ted), Celia Imrie (Bif), Joanna Lumley (Jackie), Imelda Staunton (Sandra) en Timothy Spall (Charlie)
Ladies Night: Finding Your Feet: David Hayman (Ted), Celia Imrie (Bif), Joanna Lumley (Jackie), Imelda Staunton (Sandra) en Timothy Spall (Charlie)
Ladies Night: Finding Your Feet
Nederlandse première: 12-4-2018
Groot-Brittannië, 2017, 111 min,
Chique dame Sandra Abbott ontdekt dat haar man vreemdgaat en besluit bij haar dansgekke, excentrieke zus in te trekken in een slechte buurt van de stad. Ze leert op een nieuwe manier naar haar leven te kijken.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Ladies Night: Finding Your Feet
Timothy Spall en Imelda Staunton speelden allebei in Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) en "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" (2010), maar hadden geen scènes samen. Dit is de eerste film waarin ze samen spelen.
Aanloop van Ladies Night: Finding Your Feet
Joanna Lumley is onder andere bekend van de Britse serie 'Absolutely Fabulous".
BioscoopAgenda van Ladies Night: Finding Your Feet

Ladies Night: Finding Your Feet in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Finding Your Feet zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 100 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als chique dame Sandra Abbot (Imelda Staunton) er achter komt dat haar man een affaire heeft met haar beste vriendin, trekt ze bij haar excentrieke zus in en leert ze dat het nooit te laat is om het roer om te gooien.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
Een chique Engelse dame wordt nadat haar man haar heeft bedrogen gedwongen haar leven met andere ogen te bekijken, en ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start.

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Door Bif en haar excentrieke vriendengroep én hun gezamenlijke liefde voor dansen leert Sandra dat het nooit te laat is voor een frisse start.