compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Hampstead

***00
Waardering: 3/5

speciaal programma

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Hampstead

Diane Keaton (Emily Walters) en Brendan Gleeson (Donald Horner)

Diane Keaton (Emily Walters) en Brendan Gleeson (Donald Horner)

Delen op facebook
Ladies Night: Hampstead
Nederlandse première: 17-8-2017
Verenigd Koninkrijk, 2017, 103 min,

Emily is een weduwe die woont in London. Ze rouwt om het verlies van haar man. Dan ontmoet ze de dakloze Donald, die in het park Hampstead Heath woont. Emily helpt hem om de projectontwikkelaars te bestrijden die Donald uit het park willen hebben. Ze wordt verliefd op Donald en krijgt weer zin in het leven.

Ladies Night: Hampstead trailer

Trailer van Ladies Night: HampsteadBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Hampsteadhttps://i1.ytimg.com/vi/CV6fOB2Hz4M/hqdefault.jpg2017-08-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrollen worden gespeeld door Diane Keaton en Brendan Gleeson. Keaton ken je van Annie Hall en Something's Gotta Give. Gleeson zagen we onlangs nog in Suffragette.

Ladies Night: Hampstead - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Hampstead in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ladies Night: Hampstead zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Emily is een weduwe die woont in London. Ze rouwt om het verlies van haar man. Dan ontmoet ze de dakloze Donald, die in het park Hampstead Heath woont. Met Diane Keaton en Brendan Gleeson.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton). Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een man die in het park Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde. Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken. Het bewijst voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans!

Productiemaatschappij: Above the Line Set Assistance & Security, Chesterfield Insurance Brokers, Cutting Edge Group, Deep Bridge Entertainment, Ecosse Films, European Film Bonds, Fintage CAM, Galaxy Studios, Motion Picture Capital, Scope Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Ladies Night: Hampstead