compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Last Christmas

***1/20
Waardering: 3.3/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ladies Night: Last Christmas

Delen op facebook
Ladies Night: Last Christmas
Nederlandse première: 7-11-2019
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 103 min,

Kate is een jonge vrouw die goed is in slechte beslissingen maken. Ze besluit daarom ook een kerstelf voor een warenhuis te worden. Ze ontmoet daar echter Tom. Haar leven neemt een nieuwe wending. Voor Kate lijkt het te mooi om waar te zijn.

Ladies Night: Last Christmas trailer en bijzonderheden

Naast de titel die is gebaseerd op het door George Michael geschreven nummer 'Wham!: Last Christmas (1984)', worden nummers van George Michael gebruikt in de film, waaronder het nog niet uitgebrachte 'This Is How (We Want You To Get High)' waaraan hij in 2016 heeft gewerkt. Actrice Emilia Clarke zingt zelf de liedjes in de film.

Trailer van Ladies Night: Last ChristmasBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Last Christmashttps://i1.ytimg.com/vi/vIFJbTJD7ME/hqdefault.jpg2019-11-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Emilia Clarke is vooral bekend van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' (2011-2019) waar ze de rol van Daenerys Targaryen op zich nam. Acteur Henry Golding speelt de rol van Tom. Hij is vooral bekend van de film Crazy Rich Asians (2018)

Ladies Night: Last Christmas - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Last Christmas in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ladies Night: Last Christmas zien? Koop of huur de film hier:Kate kan alleen maar slechte beslissingen maken waaronder de beslissing om een elf te worden voor een warenhuis. Uiteindelijk blijkt dit toch een van haar weinige beste beslissingen te zijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

Productiemaatschappij: Calamity Films, Feigco Entertainment, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Martyn Mayger

Homeless Man / Washboard Player
Paul Feig

Regisseur