compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ladies Night: Last Christmas

Ladies Night: Last Christmas

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

komedie, romantiek

Pitch van Ladies Night: Last Christmas
Delen op facebook
Ladies Night: Last Christmas
Nederlandse première: 7-11-2019
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2019, 103 min,
Kate is een jonge vrouw die goed is in slechte beslissingen maken. Ze besluit daarom ook een kerstelf voor een warenhuis te worden. Ze ontmoet daar echter Tom. Haar leven neemt een nieuwe wending. Voor Kate lijkt het te mooi om waar te zijn.
trailer en bijzonderheden over Ladies Night: Last Christmas
Naast de titel die is gebaseerd op het door George Michael geschreven nummer 'Wham!: Last Christmas (1984)', worden nummers van George Michael gebruikt in de film, waaronder het nog niet uitgebrachte 'This Is How (We Want You To Get High)' waaraan hij in 2016 heeft gewerkt. Actrice Emilia Clarke zingt zelf de liedjes in de film.
Aanloop van Ladies Night: Last Christmas
Emilia Clarke is vooral bekend van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' (2011-2019) waar ze de rol van Daenerys Targaryen op zich nam. Acteur Henry Golding speelt de rol van Tom. Hij is vooral bekend van de film Crazy Rich Asians (2018)
BioscoopAgenda van Ladies Night: Last Christmas

Ladies Night: Last Christmas in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.