compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Like a Boss

**1/200
Waardering: 2.3/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Like a Boss

Tiffany Haddish (Mia) en Rose Byrne (Mel Carter)

Tiffany Haddish (Mia) en Rose Byrne (Mel Carter)

Delen op facebook
Ladies Night: Like a Boss
Nederlandse première: 27-2-2020
Verenigde Staten, 2020, 83 min,

Twee beste vriendinnen beginnen samen een cosmeticabedrijf, maar geven veel meer uit dan ze hebben. Dan krijgen zij een aanbod van keiharde cosmeticagigant Claire Luna om geld in de zaak te pompen. Maar dan komt de vriendschap steeds meer onder druk te staan.

Ladies Night: Like a Boss trailer en bijzonderheden

Salma Hayek overwoog zich met botox in te spuiten voor deze rol, maar zag er uiteindelijk vanaf omdat het goedje niet op tijd uitgewerkt zou zijn voor haar volgende filmrol.

Trailer van Ladies Night: Like a BossBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Like a Bosshttps://i1.ytimg.com/vi/hpC4SV21FCU/hqdefault.jpg2020-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rose Byrne en Jessica St. Clair werkten eerder samen in Bridesmaids (2011). Salma Hayek werkte eerder met regisseur Miguel Arteta in "Beatriz at Dinner" (2017).

Recensies van Ladies Night: Like a Boss

Ladies Night: Like a Boss - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Like a Boss in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ladies Night: Like a Boss zien? Koop of huur de film hier:Twee beste vriendinnen beginnen samen een cosmeticabedrijf, maar geven veel meer uit dan ze hebben. Dan krijgen zij een aanbod van keiharde cosmeticagigant Claire Luna om geld in de zaak te pompen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de hilarische nieuwe komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Productiemaatschappij: Artists First, Paramount Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Ladies Night: Like a Boss