compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Long Shot

***1/20
Waardering: 3.5/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,h

Pitch van Ladies Night: Long Shot

Charlize Theron (Charlotte Field) en Seth Rogen (Fred Flarsky)

Charlize Theron (Charlotte Field) en Seth Rogen (Fred Flarsky)

Delen op facebook
Ladies Night: Long Shot
Nederlandse première: 13-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 124 min,

Charlotte Field bereidt zich voor op het presidentschap. Wanneer zij haar oude jeugdliefde Fred Flarsky weer tegenkomt wil ze die graag dichtbij zich houden. Fred is echter vrijgevochten journalist en een probleemmagneet. Charlotte's campagne wordt al snel op de proef gesteld.

Ladies Night: Long Shot trailer en bijzonderheden

De lichtblauwe retro colbert die Seth Rogan draagt in de film heeft de opdruk "Looise A.V.", de AV staat voor Atletiek Vereniging, en werd gedragen in de jaren '80 en gesponsord door de teloorgegane Belgische bank ASLK.

Trailer van Ladies Night: Long ShotBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Long Shothttps://i1.ytimg.com/vi/dIE3PT_nx3w/hqdefault.jpg2019-06-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jonathan Levine werkt als scenarist en regisseur, hij maakte eerder The Wackness (2008), 50/50 (2011) en Snatched (2017).

Ladies Night: Long Shot - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Long Shot in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Long Shot zien? Koop of huur de film hier:



Charlotte Field (Charlize Theron) bereidt zich voor op het presidentschap. Wanneer zij haar oude jeugdliefde Fred Flarsky (Seth Rogen) weer tegenkomt wil ze die graag dichtbij zich houden, maar Fred is een probleemmagneet.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is ...

Productiemaatschappij: Denver and Delilah Productions, Good Universe, Point Grey Pictures

Cast & Regisseur

Charlize Theron

Charlotte Field
Seth Rogen

Fred Flarsky
Andy Serkis

Parker Wembley
Alexander Skarsgård

Prime Minister James Steward
Lisa Kudrow

Katherine