compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Oh Baby

***1/20
Waardering: 3.3/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Oh Baby

Ladies Night: Oh Baby filmstill

Ladies Night: Oh Baby filmstill

Delen op facebook
Ladies Night: Oh Baby
Nederlandse première: 9-11-2017
Nederland, 2017, 96 min,

Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Hij krijgt de zorg over hem.

Ladies Night: Oh Baby trailer en bijzonderheden

'Oh Baby' is ook de titelsong die gezongen wordt door de Nederlandse zanger Alain Clark. Thomas Acda heeft de tekst van Oh Baby geschreven en de muziek is gecomponeerd door David Middelhoff. Ook de andere filmliedjes zijn door hen gemaakt en worden onder meer gezongen door hoofdrolspelers Gijs Naber en Hanna van Vliet.

Trailer van Ladies Night: Oh BabyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Oh Babyhttps://i1.ytimg.com/vi/VbFfT0DyDOA/hqdefault.jpg2017-11-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film is geregisseerd door Thomas Acda. We kennen hem als muzikant en acteur. Dit is de tweede keer dat hij een film regisseert. Eerder maakte hij de TV-film Fake.

Ladies Night: Oh Baby - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Oh Baby in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Oh Baby zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Regie door Thomas Acda.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij.

Productiemaatschappij: 2CFilm, Entertainment One, Firma Helle Willemstein, Set Cross Location Management

Cast & Regisseur

Nieuws over Ladies Night: Oh Baby