compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Onze Jongens in Miami

**1/200
Waardering: 2.5/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Ladies Night: Onze Jongens in Miami

Malik Mohammed (Boris), Jim Bakkum (Jorrit) en Juvat Westendorp (Thijs)

Malik Mohammed (Boris), Jim Bakkum (Jorrit) en Juvat Westendorp (Thijs)

Delen op facebook
Ladies Night: Onze Jongens in Miami
Nederlandse première: 30-1-2020
Nederland, 2020, 115 min,

Wanneer de charismatische stripper Jorrit weer single is, overtuigt zijn beste vriend Bas hem om een stripclub in Miami te openen. Maar voordat het strippen, samen met vriend Thijs en nieuwe stripper/collega-bouwvakker Boris. kan beginnen moeten de mannen aan het werk, omdat de club een bouwnachtmerrie blijkt te zijn.

Ladies Night: Onze Jongens in Miami trailer

Trailer van Ladies Night: Onze Jongens in MiamiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Onze Jongens in Miamihttps://i1.ytimg.com/vi/v3y-gcMLgo8/hqdefault.jpg2020-01-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jim Bakkum, die de hoofdrol (Jorrit) speelt in deze film, werd bekend door zijn deelnamen aan Idols. Na dit avontuur heeft hij al in verschillende films mogen spelen. Zo kan je hem zien in de film Rokjesdag (2016) en Verliefd op Ibiza (2013). Maar speelde hij ook in films zoals Mega Mindy Versus ROX (2015) en had hij een rol in de Nederlandse tv-serie "Goede tijden, slechte tijden".

Ook Martijn Fischer is weer te zien in het vervolg van Onze Jongens. Martijn kan je natuurlijk kennen van zijn rol als André Hazes in Bloed, Zweet & Tranen (2015). Ook speelde hij in de tienerfilm Hart Beat (2016) en Mees Kees op kamp (2013).

Ladies Night: Onze Jongens in Miami - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Onze Jongens in Miami in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Onze Jongens in Miami zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer de charismatische stripper Jorrit weer single is, overtuigt zijn beste vriend Bas hem om een stripclub in Miami te openen. Maar voordat het strippen, samen met vriend Thijs en nieuwe stripper/collega-bouwvakker Boris. kan beginnen moeten de mannen aan het werk, omdat de club een bouwnachtmerrie blijkt te zijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Onze jongens in Miami is Jorrit weer single en gaat hij samen met Bas een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris.

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Productiemaatschappij: Nijenhuis & Co

Nieuws over Ladies Night: Onze Jongens in ..