compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > Ladies Night: Overboard

Ladies Night: Overboard

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

komedie, romantiek

Pitch van Ladies Night: Overboard
Ladies Night: Overboard: Eugenio Derbez (Leonardo) en Anna Faris (Kate)
Ladies Night: Overboard: Eugenio Derbez (Leonardo) en Anna Faris (Kate)
Delen op facebook
Ladies Night: Overboard
Nederlandse première: 24-5-2018
Verenigde Staten, 2018, 113 min,
Een vervelende, verwende miljonair krijgt geheugenverlies een val van zijn yacht. Zijn slechtgewaardeerde assistente ziet haar kans schoon om hem eens een lesje te leren.
trailer en bijzonderheden over Ladies Night: Overboard
Remake van de gelijknamige film met Goldie Hawn en Kurt Russell uit 1987, waarin de geslachten omgedraaid zijn. Goldie Hawn is daar de verwende miljonair, en Kurt Russell de ruwe klusjesman met het gouden hart.
Aanloop van Ladies Night: Overboard
Anna Farris" speelde onder andere in "Scary Movie 4". "Eva Longoria" is bekend van de tv-serie 'Desperate Housewives'. Dit is de eerste bioscoopfilm van regisseur "Rob Greenberg".
BioscoopAgenda van Ladies Night: Overboard

Ladies Night: Overboard in de bioscoop

Synopsis distributeur
Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…
Een remake van de komedie uit 1987!