compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Overboard

**1/200
Waardering: 2.8/5

speciaal programma

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Overboard

Eugenio Derbez (Leonardo) en Anna Faris (Kate)

Eugenio Derbez (Leonardo) en Anna Faris (Kate)

Delen op facebook
Ladies Night: Overboard
Nederlandse première: 24-5-2018
Verenigde Staten, 2018, 113 min,

Een vervelende, verwende miljonair krijgt geheugenverlies een val van zijn yacht. Zijn slechtgewaardeerde assistente ziet haar kans schoon om hem eens een lesje te leren.

Ladies Night: Overboard trailer en bijzonderheden

Remake van de gelijknamige film met Goldie Hawn en Kurt Russell uit 1987, waarin de geslachten omgedraaid zijn. Goldie Hawn is daar de verwende miljonair, en Kurt Russell de ruwe klusjesman met het gouden hart.

Trailer van Ladies Night: OverboardBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Overboardhttps://i1.ytimg.com/vi/Uo466uuPQ7I/hqdefault.jpg2018-05-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Anna Farris" speelde onder andere in "Scary Movie 4". "Eva Longoria" is bekend van de tv-serie 'Desperate Housewives'. Dit is de eerste bioscoopfilm van regisseur "Rob Greenberg".

Ladies Night: Overboard - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Overboard in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Overboard zien? Koop of huur de film hier:



Een verwende miljonair slaat overboord en weet niet meer wie hij is. Zijn assistente leert hem een lesje. Remake van de gelijknamige komedie uit 1987.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…
Een remake van de komedie uit 1987!

Productiemaatschappij: 3Pas Studios, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Pantelion Films

Cast & Regisseur