compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Singel 39

***00
Waardering: 3/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ladies Night: Singel 39

Delen op facebook
Ladies Night: Singel 39
Nederlandse première: 9-5-2019
Nederland, 2019, 90 min,

Mo – kort voor Monique – heeft slechts oog voor haar medische carrière. Maar dan krijgt ze een nieuwe buurman Max. De kinderwens van beiden wordt aangewakkerd, maar ... Max is homo.

Ladies Night: Singel 39 trailer en bijzonderheden

De opnames begonnen 21 augustus 2018, onder ander in Amsterdam en Marrakech, Marokko.

Trailer van Ladies Night: Singel 39Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Singel 39https://i1.ytimg.com/vi/9lS0wVdhaic/hqdefault.jpg2019-05-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het scenario is geschreven door Eddy Terstall — bekend van Deal (2012) en Simon (2004) — naar een verhaal van Marnie Blok — bekend van Jacky (2012) en De Gelukkige Huisvrouw (2010).
Regisseur Frank Krom maakte eerder Soof: Een Nieuw Begin (2017) en 't Schaep Met De 5 Pooten (2006).
Lies Visschendijk is bekend van Soof (2013) en Waldemar Torenstra van Baantjer het Begin (2019). Samen ware ze eerder te zien in All You Need Is Love (2018).

Ladies Night: Singel 39 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Singel 39 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ladies Night: Singel 39 zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Hartchirurg Monique krijgt een nieuwe buurman, Max. Hun beiden levens staan ineens op hun kop, een kinderwens, carrière en seksuele geaardheid zorgen voor hoofdbrekens.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Productiemaatschappij: Millstreet Films

Nieuws over Ladies Night: Singel 39