compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Ladies Night: The Singing Club

***1/20
Waardering: 3.3/5

speciaal programma

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: The Singing Club

Delen op facebook
Ladies Night: The Singing Club
Nederlandse première: 19-11-2020
Verenigd Koninkrijk, 2019, 110 min,

In The Singing Club besluit een groep militaire vrouwen — die aan het thuisfront zitten, terwijl hun partners in Afghanistan dienen — een koor te vormen. Hoewel het allemaal buitenbeentjes zijn, worden ze een mediasensatie en wereldwijde beweging.

Ladies Night: The Singing Club trailer en bijzonderheden

Geïnspireerd door de BBC-documentairereeks 'The Choir: Military Wives'. De serie volgde de voortgang van koorleider Gareth Malone die verschillende militaire bases in Engeland bezocht om koren te vormen, om de overgebleven echtgenotes en partners van dienend militair personeel bij elkaar te brengen.

Trailer van Ladies Night: The Singing ClubBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: The Singing Clubhttps://i1.ytimg.com/vi/2GLEe6GBRbo/hqdefault.jpg2020-11-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Peter Cattaneo maakte eerder The Full Monty (1997) en Opal Dream (2006).
Actrice Kristin Scott Thomas speelde eerder in Four Weddings and a Funeral (1994), The English Patient (1996) en Gosford Park (2001).

Synopsis distributeur

De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Productiemaatschappij: 42, Ingenious Media, Tempo Productions Limited (in association with)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur