compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant

Pitch

In Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant wordt de kwetsbare natuur in beeld gebracht via het werk van Coördinatiepunt Landschapsbeheer.
Delen op facebook
Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant
2021,

Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant trailer en bijzonderheden

In 1980 werd het Coördinatiepunt Landschapsbeheer opgericht. Dit onderdeel van Brabants Landschap richt zich op de instandhouding en verhoging van de natuur- en landschapskwaliteiten in het agrarische cultuurlandschap, dus búiten de beschermde natuurgebieden.
Met medewerking van fotograaf James van Leuven.

Trailer van Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk BrabantBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabanthttps://i1.ytimg.com/vi/Ir9swyuqUQM/hqdefault.jpg2021-11-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Mark Kapteijns is naast natuurfilmer ook boswachter , hij heeft meerdere prijswinnende natuurfilms op zijn naam staan, zoals Het Groene Woud, Brabant tussen steden (2019).

Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant - Bioscopen, Tijden & Tickets

Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant in de bioscoop

Wil je Landschapsbeheer, samenwerken voor een natuurrijk Brabant zien? Koop of huur de film hier:De kwetsbaarheid van de natuur wordt zichtbaar gemaakt dor natuurfilmer en boswachter Mark Kapteijns.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur