compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Last Dance (EN subtitles)

Voor alle leeftijden

Pitch

In Last Dance wordt de 75-jarige Germain plots weduwnaar. Zijn bezorgde familie zetten meteen een mantelzorgnetwerk op. Alleen heeft Germain andere plannen en belandt in een hedendaagse dansgroep.
Delen op facebook
Last Dance (EN subtitles)
Nederlandse première: 30-3-2023
België, Zwitserland, 2022, 84 min,

Last Dance (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De speelfilm won de special prijs voor beste film tijdens het Locarno International Film Festival 2022.

Trailer van Last Dance (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Last Dance (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/viYXitmcO_k/hqdefault.jpg2023-03-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Delphine Lehericey regisseerde Le milieu de l'horizon (2019), Puppylove (2013) en Les arbitres (2009).
François Berléand was eerder te zien in Deux Moi (2019), La ch'tite famille (2018); hij is echter vooral bekend van zijn bijrollen in Transporter 3 (2008), Transporter 2 (2005) en The Transporter (2001).

Last Dance (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Last Dance (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Last Dance (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Nadat zijn vrouw is overleden, moet een 75-jarige gepensioneerde de inmenging van andere familieleden in zijn luie leven verdragen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Germain geniet volop van zijn pensioen wanneer hij op 75-jarige leeftijd plots weduwnaar wordt. Meteen snelt zijn familie te hulp en dringen ze zichzelf op om voor hem te zorgen: geplande belafspraken en bezoeken, eten naar hem brengen, … Germains leven wordt tot in de puntjes voor hem geregeld. Maar hij heeft andere prioriteiten, want hij en zijn vrouw hebben elkaar iets beloofd voor zij stierf. Daardoor belandt Germain in een hedendaagse dansgroep met een excentrieke choreografe. Al dansend leert hij te rouwen, maar daar durft hij zijn familie niets over te zeggen.

Productiemaatschappij: Box Productions, Need Productions