compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Le rouge et le noir (live ballet)

Ballet

Pitch van Le rouge et le noir (live ballet)

Le rouge et le noir (live ballet) filmstill

Le rouge et le noir (live ballet) filmstill

Delen op facebook
Le rouge et le noir (live ballet)
Nederlandse première: 21-10-2021
2021, 180 min,

1830. De eenvoudige Julien Sorel wordt als beschermeling van een geestelijke geïntroduceerd in aristocratische kringen. Zo komt hij terecht in een wereld vol intriges, waarin politiek, religie en begeerte een rol spelen.

Le rouge et le noir (live ballet) trailer en bijzonderheden

Rechtstreeks vanuit Palais Garnier in Parijs komt de voorstelling Le rouge et le noir, ballet in drie acten: 3 uur, inclusief 2 pauzes.

De muziek is gecomponeerd door Jules Massenet en het libretto is van Pierre Lacotte naar de roman van Stendhal. De choreografie is van Pierre Lacotte. Het geheel wordt uitgevoerd door het orkest en ballet van de Opéra national de Paris.

Trailer van Le rouge et le noir (live ballet)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le rouge et le noir (live ballet)https://i1.ytimg.com/vi/6O20S12on30/hqdefault.jpg2021-10-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Le rouge et le noir (live ballet) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le rouge et le noir (live ballet) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Le rouge et le noir (live ballet) zien? Koop of huur de film hier:1830. Julien Sorel wordt geïntroduceerd in aristocratische kringen - een wereld vol intriges, politiek, religie en begeerte.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series