compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Leila's Brothers

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Leila's Brothers

Delen op facebook
Leila's Brothers
Nederlandse première: 16-3-2023
Iran, 2022, 160 min,

In Leila's Brothers bivakkeren de familie van Leila - haar ouders en vier broers aan de onderkant van de maatschappij. Leila heeft altijd voor iedereen gezorgd, maar ze komen niet vooruit - vanwege de sancties tegen Iran - en dan bedenkt Leila een plan.

Bekijk bij:

meJane

Leila's Brothers trailer en bijzonderheden

De film won de juryprijs tijden het Cannes Film Festival 2022.

Trailer van Leila's BrothersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Leila's Brothershttps://i1.ytimg.com/vi/gRbQcE3gAzk/hqdefault.jpg2022-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Saeed Roustayi maakte eerder de bujubbelde Just 6.5 (2019).
Actrice Taraneh Alidoosti was eerder onder meer te zien in Forushande (2016), Madar-e ghalb atomi (2014) en Chaharshanbe-soori (2006).

Leila's Brothers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Leila's Brothers in de bioscoop

Wil je Leila's Brothers zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Leila (40) heeft haar hele leven voor haar ouders en vier broers gezorgd. Eigenlijk komen ze niet vooruit - vanwege de sancties tegen Iran - en dan bedenkt Leila een plan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Leila wijdt haar leven aan de zorg voor haar ouders en vier broers. In een land dat in de greep is van internationale economische sancties, gaat ook haar gezin gebukt onder de schulden. Terwijl de familie probeert de eindjes aan elkaar te knopen, ontdekt Leila dat haar vader zijn erfenis verstopt om de nieuwe patriarch te worden van de plaatselijke clan. Leila’s Brothers is een Iraans familiedrama en tevens de derde film van de 32-jarige regisseur Saeed Roustaee (‘Just 6.5’). Het familiedrama sleepte in Cannes de Fipresci prize in de wacht.

Productiemaatschappij: Iris Film