compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

LeoLeo: Het Alpaca Feest!

Voor alle leeftijden

Pitch

Welkom op de Alpaca boerderij van Boer Hector! Hier beleven zijn Alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen vol met liedjes! Maar, gaat het grote verjaardagsfeest van Luis dit jaar wel door?
Delen op facebook
LeoLeo: Het Alpaca Feest!
Nederlandse première: 7-12-2022
73 min,

LeoLeo: Het Alpaca Feest! trailer

Trailer van LeoLeo: Het Alpaca Feest!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film LeoLeo: Het Alpaca Feest!https://i1.ytimg.com/vi/SxKfV6WHUpo/hqdefault.jpg2022-11-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

LeoLeo: Het Alpaca Feest! - Bioscopen, Tijden & Tickets

LeoLeo: Het Alpaca Feest! in de bioscoop

Synopsis distributeur

Twee Alpaca's – Lea en Luis - wonen samen op de boerderij van Boer Hector in Peru. Boer Hector heeft een verrassing! Hij heeft een nieuw Alpaca vriendje meegenomen genaamd Leo. Leo moet in het begin wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn medebewoners. Luis is bijna jarig. Lea wil Luis verrassen met een groot feest en daar zal Leo haar goed bij helpen. Samen met Buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de Alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?