compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

LeoLeo: Het Alpacafeest!

Voor alle leeftijden

Pitch van LeoLeo: Het Alpacafeest!

LeoLeo: Het Alpacafeest! filmstill

LeoLeo: Het Alpacafeest! filmstill

Delen op facebook
LeoLeo: Het Alpacafeest!
Nederlandse première: 7-12-2022
Nederland, 2022, 73 min,

In LeoLeo: Het Alpacafeest! komt er een nieuwe alpaca aan bij de alpacaboeerderi. Hij heet Leo en moet echt wennen. Ook de alpaca's Lea en Luis moeten aan Leo wennen. Wanneer Lea een feestje wil organiseren voor Luis, dan helpt Leo ook mee. Maar ze hebben nog meer hulp nodig willen ze op tijd klaar zijn voor het feestje.

Bekijk bij:

LeoLeo: Het Alpacafeest! trailer

Trailer van LeoLeo: Het Alpacafeest!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film LeoLeo: Het Alpacafeest!https://i1.ytimg.com/vi/SxKfV6WHUpo/hqdefault.jpg2022-11-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

LeoLeo: Het Alpacafeest! - Bioscopen, Tijden & Tickets

LeoLeo: Het Alpacafeest! in de bioscoop

Wil je LeoLeo: Het Alpacafeest! zien? Koop of huur de film hier:Leo is de nieuwste lid van het alpaca-boerderij, hij moet erg wennen. Lea en Luis — twee andere alpaca's — moeten ook wennen aan Leo. Wanneer Lea een feestje wil organiseren voor Luis, dan wil Leo ook helpen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Welkom op de Alpaca boerderij van Boer Hector! Hier beleven zijn Alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen vol met liedjes! Maar, gaat het grote verjaardagsfeest van Luis dit jaar wel door?

Twee Alpaca's – Lea en Luis - wonen samen op de boerderij van Boer Hector in Peru. Boer Hector heeft een verrassing! Hij heeft een nieuw Alpaca vriendje meegenomen genaamd Leo. Leo moet in het begin wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn medebewoners. Luis is bijna jarig. Lea wil Luis verrassen met een groot feest en daar zal Leo haar goed bij helpen. Samen met Buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de Alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?

Productiemaatschappij: MovieCompany (produced by)

Cast & Regisseur