compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Les Bandits

***1/20
Waardering: 3.5/5

In Marokko zeer succesvolle komedie gaat over de jonge zakkenroller Didi, die ertoe wordt aangezet om de rol van een rijke erfgenaam te spelen om de familie van de echte erfgenaam op te lichten. Maar omdat Didi last krijgt van zijn geweten, loopt het hele plan in de soep.

Voor alle leeftijden

Pitch

De jonge en intelligente zakkenroller Didi wordt ertoe aangezet om de rol van een rijke erfgenaam te spelen, om zo diens familie op te kunnen lichten. Maar omdat Didi last krijgt van zijn geweten, loopt het hele plan in de soep.
Delen op facebook
Les Bandits
Nederlandse première: 29-4-2004
Marokko, 2003, 105 min,

bijzonderheden

Dit speelfilmdebuut van regisseur Saïd Naciri - die zelf de hoofdrol speelt - was in Marokko zeer succesvol en brak er alle records. Marokkaans gesproken, Nederlands ondertiteld. 'Les Bandits' werd opgenomen met een digitale camera en daarna overgezet naar film. Het Utrechtse etnomarketingbureau Novodor haalde 'Les Bandits' naar Nederland. Volgens Mounir Hanchaou van Novodor waren de enorme bezoekersaantallen voor Shouf Shouf Habibi! één van de redenenen om 'Les Bandits' aan te bieden. ''Maar wij hebben de film ook geïmporteerd omdat we van Marokkanen in Nederland signalen kregen dat ze behoefte hebben aan een authentiek Marokkaans product in Nederlandse bioscopen'', aldus Hanchaou.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Saïd Naciri (Casablanca, 1960) studeerde in de V.S. en België. De geliefde acteur heeft in Marokko in vele succesvolle tv-series gespeeld, talkshows gepresenteerd en gaf jarenlang drukbezochte voorstellingen in Marokkaanse theaters.

Recensies van Les Bandits

Les Bandits - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les Bandits in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Les Bandits zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De jonge zakkenroller Didi wordt ertoe aangezet om de rol van een rijke erfgenaam te spelen om zo diens familie op te lichten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series