compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Les enfants des autres

Other People's Children

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Les enfants des autres

Delen op facebook
Les enfants des autres
Nederlandse première: 31-8-2023
Frankrijk, 2022, 105 min,

In Les enfants des autres is Rachel tevreden emt haar leven, haar studenten, haar vrienden en zelfs haar ex. Als ze verliefd wordt op Ali, krijgt ze een hechte band met zijn vierjarige dochtertje Leila. Ze stopt haar in, zorgt voor haar en houdt van haar als een moeder... Rachel is 40 en een kinderwens is geboren.

Les enfants des autres trailer en bijzonderheden

Virginie Efira won de prijs voor Beste Actrice voor deze rol tijdens de Lumiere Awards (Frankrijk).
Regisseuse Rebecca Zlotowski won de prijs voor beste speelfilm tijdens het Sarasota Film Festival 2023.

Trailer van Les enfants des autresBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les enfants des autreshttps://i1.ytimg.com/vi/zzQS1GmNUig/hqdefault.jpg2023-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Les enfants des autres - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les enfants des autres in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Lerares Rachel (Virginie Efira) tikt de veertig aan als ze smoorverliefd wordt op Ali, die ze tijdens een gitaarles leert kennen. Al snel raakt ze ook verknocht aan zijn vierjarige dochter Leila en krijgt ze ook te maken met de moeder (Chiara Mastroianni) van het meisje. In deze nieuwe situatie ervaart Rachel niet alleen moedergevoelens voor Leila en alle risico’s die het houden van andermans kinderen met zich mee brengen, maar begint ze ook haar eigen kinderwens te herontdekken. Regisseur Rebecca Zlotowski (‘Un fille facil’, ‘Grand Central’) baseerde zich deels op haar eigen ervaringen en onderzoekt met ‘Les enfants des autres’ de vele verschillende vormen die ouderschap kunnen aannemen. De film werd geselecteerd voor de filmfestivals van Venetië en Toronto in 2022.

Productiemaatschappij: France 3 Cinéma, Les Films Velvet