compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Les trois mousquetaires: D'Artagnan

The Three Musketeers: D'Artagnan

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarg,a

Pitch van Les trois mousquetaires: D'Artagnan

François Civil (D'Artagnan)

François Civil (D'Artagnan)

Delen op facebook
Les trois mousquetaires: D'Artagnan
Nederlandse première: 21-9-2023
België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, 2023, 121 min,

In 3 Musketeers probeert de onstuimige D'Artagnan een jonge vrouw te redden van haar ontvoering, hij wordt voor dood achtergelaten. Hij reist af naar Parijs op zoek naar zijn belagers, wat hem naar het hart van een echte oorlog leidt waar de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Samen met Athos, Porthos en Aramis - drie musketiers van de koning - komen ze tegenover de duistere kardinaal van Richelieu te staan.

Les trois mousquetaires: D'Artagnan trailer en bijzonderheden

Zal gevolgd worden door "Les trois mousquetaires: Milady" (2023) die tegelijk werd opgenomen.

Trailer van Les trois mousquetaires: D'ArtagnanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les trois mousquetaires: D'Artagnanhttps://i1.ytimg.com/vi/tDr4zFtasrk/hqdefault.jpg2023-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Martin Bourboulon regisseerde eerder Eiffel (2021) en Papa ou maman (2015).

Franois Civil was eerder te zien in Encore (2022), Mon inconnue (2019) en Ce qui nous lie (2017) en Elles (2011).

Les trois mousquetaires: D'Artagnan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les trois mousquetaires: D'Artagnan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Les trois mousquetaires: D'Artagnan zien? Koop of huur de film hier:D'Artagnan wordt overvallen en voor dood achtergelaten. Hij reist af naar Parijs op zoek naar zijn belagers. Hij ontmoet de 3 musketiers van de koning.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Parijs, 1627. De jonge Charles D'Artagnan wordt voor dood achtergelaten nadat hij een jonge vrouw probeert te redden die wordt ontvoerd. Wanneer hij aankomt in Parijs doet hij er alles aan om zijn aanvallers te vinden. Hij weet alleen niet dat zijn zoektocht hem naar het hart van een oorlog leidt, waarbij de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Samen met Athos, Porthos en Aramis, de drie musketiers van de koning, trotseert D'Artagnan de duistere intriges van de kardinaal van Richelieu. Maar pas wanneer hij hevig verliefd wordt op Constance Bonacieux, de vertrouwelinge van de koningin, brengt D'Artagnan zichzelf echt in gevaar. Hij komt hierdoor namelijk op het spoor van zijn aartsvijand: Milady de Winter.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre national du cinma et de l'image anime (CN, Chapter 2, Constantin Film (co-production), DeAPlaneta (co-production), M6, Orange Cinma Sries (participation), Path, Rgion Bretagne (support), uFund (in association), Umedia (co-production), Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) (co-production)

Cast & Regisseur

Nieuws over Les trois mousquetaires: D'Art..