compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Liebe in den Gängen

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Liebe in den Gängen

Peter Kurth (Bruno) en Sandra Hüller (Marion Koch)

Peter Kurth (Bruno) en Sandra Hüller (Marion Koch)

Delen op facebook
Liebe in den Gängen
Nederlandse première: 22-11-2018
Duitsland, 2018, 125 min,

Liebe in den Gängen is een zachtmoedig komisch drama van regisseur Thomas Stuber met Franz Rogowski (Happy End, Victoria), Sandra Hüller (Toni Erdmann) en Peter Kurth (Good Bye Lenin!) over lief en leed tussen de schappen van een levensmiddelengroothandel.

Bekijk bij:

Cinemember

Liebe in den Gängen trailer

Trailer van Liebe in den GängenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Liebe in den Gängenhttps://i1.ytimg.com/vi/2G3ja3ZznL8/hqdefault.jpg2018-10-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Liebe in den Gängen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Liebe in den Gängen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Liebe in den Gängen zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De nachtelijke groothandel is een wonderlijk universum met eindeloze, schaars verlichte gangen. Op een industrieterrein in voormalig Oost-Duitsland slaat de werkende onderklasse zich er kibbelend door de diensten heen. Voor de schuchtere Christian, met zichtbare tatoeages die een ruig verleden doen vermoeden, gaat een nieuwe wereld open. In één van de gangen ziet hij de mysterieuze Marion van de ‘afdeling zoetwaren’ en valt als een blok voor haar. Zijn collega’s maken echter meteen duidelijk dat ze niet beschikbaar is. Om hem wegwijs te maken op de afdeling koppelt zijn goedhartige baas Rudi hem aan zijn schaakmaat Bruno van de ‘drankenafdeling’, die hem de kneepjes van het vak leert én de vorkheftruck besturen. In de pauzes bij de koffieautomaat bloeit er toch iets op tussen Christian en Marion. Wanneer zij ineens niet op haar werk verschijnt, vervalt Christian in somberheid en oude gewoontes. Een tragische gebeurtenis op de afdeling maakt duidelijk dat de werknemers tussen de schappen een hechte gemeenschap vormen, een warme band die voor veel van hen als familie voelt. Liebe in den Gängen is een zachtmoedig komisch drama van regisseur Thomas Stuber met Franz Rogowski (Happy End, Victoria), Sandra Hüller (Toni Erdmann) en Peter Kurth (Good Bye Lenin!) over lief en leed tussen de schappen van een levensmiddelengroothandel. Het scenario werd bekroond met de Duitse Scenarioprijs. Liebe in den Gängen was onderdeel van de competitie van het filmfestival van Berlijn en werd er bekroond met meerdere prijzen.

Productiemaatschappij: arte, Departures Film, German Films, Hessischer Rundfunk (HR), Mitteldeutscher Rundfunk (MDR), Rotor Film Babelsberg, Sommerhaus Filmproduktionen, Südwestrundfunk (SWR)

Cast & Regisseur

Franz Rogowski

Christian Gruvert
Sandra Hüller

Marion Koch
Thomas Stuber

Regisseur
Liebe in den Gängen poster