compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Light of My Life

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Light of My Life

Delen op facebook
Light of My Life
Nederlandse première: 24-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 119 min,

Ouder en kind reizen door de buitenwijken van de samenleving tien jaar nadat een pandemie de helft van de wereldbevolking heeft vernietigd. Terwijl een vader worstelt om zijn kind te beschermen, wordt hun band en het karakter van de mensheid getest.

Bekijk bij:

Light of My Life trailer en bijzonderheden

Casey Affleck speelt niet alleen de hoofdrol, maar schreef ook het script en regisseerde de film. Affleck zei in Berlijn tijdens de Berlinale-Premiere dat hij het scenario voor deze film 10 jaar geleden begon te schrijven.

Trailer van Light of My LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Light of My Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/qcBAWV_kpdk/hqdefault.jpg2019-08-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Oscar winnaar Casey Affleck ook wel bekend van de film Gone Baby Gone (2007) en Manchester by the Sea (2016) speelt de vader in de film.

Light of My Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

Light of My Life in de bioscoop

Wil je Light of My Life zien? Koop of huur de film hier:De helft van de wereldbevolking is uitgeroeid door een pandemie. Zijn vader zet alles op alles om zijn zoon te beschermen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan. Sierra/Affinity en Black Bear pictures brengen een survival thriller van de Oscar-genomineerde Casey Affleck die schrijft, acteert en regisseert.

Productiemaatschappij: Black Bear Pictures, Sea Change Media