compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Light of My Life

Light of My Life

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van Light of My Life
Delen op facebook
Light of My Life
Nederlandse première: 24-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 119 min,
Ouder en kind reizen door de buitenwijken van de samenleving tien jaar nadat een pandemie de helft van de wereldbevolking heeft vernietigd. Terwijl een vader worstelt om zijn kind te beschermen, wordt hun band en het karakter van de mensheid getest.
trailer en bijzonderheden over Light of My Life
Casey Affleck speelt niet alleen de hoofdrol, maar schreef ook het script en regisseerde de film. Affleck zei in Berlijn tijdens de Berlinale-Premiere dat hij het scenario voor deze film 10 jaar geleden begon te schrijven.
Aanloop van Light of My Life
Oscar winnaar Casey Affleck ook wel bekend van de film Gone Baby Gone (2007) en Manchester by the Sea (2016) speelt de vader in de film.
BioscoopAgenda van Light of My Life

Light of My Life in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan. Sierra/Affinity en Black Bear pictures brengen een survival thriller van de Oscar-genomineerde Casey Affleck die schrijft, acteert en regisseert.