compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Little Men

Little Men

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

drama, familiefilm, filmhuis

Pitch van Little Men
Little Men filmstill
Little Men filmstill
Delen op facebook
Little Men
Nederlandse première: 18-5-2017
Griekenland, Verenigde Staten, 2016, 85 min,
13-jarige Jake verhuist met zijn familie naar Brooklyn en gaat boven een winkel wonen. Hij kan meteen goed opschieten met Tony, de zoon van Leonor, de uitbaatster van de winkel. Als Jake's ouders en Leonor een conflict krijgen over de huur proberen Jake en Tony dit op te lossen door geen woord meer te zeggen.
trailer en bijzonderheden over Little Men
Deze film draaide eerder op het Sundance filmfestival en het filmfestival van Berlijn.
Aanloop van Little Men
Regisseur Ira Sachs maakte eerder de film Love Is Strange. In die film speelde Alfred Molina de hoofdrol. Hier speelt hij een bijrol.
BioscoopAgenda van Little Men

Little Men in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Wanneer de grootvader van de 13-jarige Jake komt te overlijden, verhuist zijn gezin terug naar hun oude huis in Brooklyn. Daar raakt Jake bevriend met Tony, wiens alleenstaande moeder de winkel beneden runt. Hun vriendschap wordt steeds sterker, maar hun families worden uit elkaar gedreven vanwege een meningsverschil over de huur. De jongens besluiten te reageren op de volwassenen om hen heen met een belofte van stilte.