compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Little Mix LIVE: The Last Show

Pitch

In Little Mix LIVE: The Last Show geeft pop-act Little, voorlopig, hun laatste concert. De drie zangeressen - Jade, Perrie en Leigh-Anne - nemen hierna een pauze om zich te richten op soloprojecten.
Delen op facebook
Little Mix LIVE: The Last Show
Nederlandse première: 14-5-2022
2022, 135 min,

Little Mix LIVE: The Last Show trailer en bijzonderheden

Little Mix is een girl band met meer dan 50 miljoen verkochte albums, 17 miljoen Spotify-luisteraars en meer dan 3 miljard YouTube-streams. Hun fans noemen zij Mixers. Het concert vind plaats in de iconische O2 Arena in Londen, op 14 mei. De voorstelling van 15 mei is een opname van de dag ervoor.

Trailer van Little Mix LIVE: The Last ShowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Little Mix LIVE: The Last Showhttps://i1.ytimg.com/vi/nxn0lmYArXg/hqdefault.jpg2022-05-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Little Mix LIVE: The Last Show - Bioscopen, Tijden & Tickets

Little Mix LIVE: The Last Show in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Little Mix LIVE: The Last Show zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Popact Little Mix brengt het laatste concert van haar Confetti Tour op 14 mei LIVE op het grote doek. De band neemt hierna een pauze, om zich te focussen op soloprojecten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series