compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Lomax the Songhunter

Pitch

Kappers bezoekt Lomax een jaar voor zijn dood. Hij kan Lomax niet meer spreken omdat deze is geveld door een hersenbloeding en besluit op zoek te gaan naar de mensen die Lomax vijftig jaar daarvoor opnam. In een oude volkswagen reist hij door Europa. Zijn reis voert hem langs desolate Schotse eilanden, door de dorre binnenlanden van Spanje en naar geïsoleerde Italiaanse bergdorpjes. Langzaam komen we erachter wat de legendarische Lomax ooit bezield moet hebben.
Delen op facebook
Lomax the Songhunter
Nederland, 2004, 93 min,

bijzonderheden

Muzikale roadmovie over liedjesverzamelaar Alan Lomax (1915-2002). Een groot deel van zijn leven reisde hij met zijn bandrecorder de wereld rond, op jacht naar de mooiste volksliedjes.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Lomax the Songhunter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lomax the Songhunter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lomax the Songhunter zien? Koop of huur de film hier:Muzikale roadmovie over liedjesverzamelaar Alan Lomax (1915-2002). Een groot deel van zijn leven reisde hij met zijn bandrecorder de wereld rond, op jacht naar de mooiste volksliedjes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur