compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Long Day's Journey Into Night 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Long Day's Journey Into Night 3D

Wei Tang (Wan Qiwen / Kaizhen) en Jue Huang (Luo Hongwu)

Wei Tang (Wan Qiwen / Kaizhen) en Jue Huang (Luo Hongwu)

Delen op facebook
Long Day's Journey Into Night 3D
Nederlandse première: 4-7-2019
China, Frankrijk, 2018, 140 min,

Kaili. Lux Hongwu keert terug, nadat hij 12 jaar eerder zijn geboortedorp ontvluchtte. In één lange shot wordt de 'onbetrouwbare herinneringen' aan een nachtelijke ontmoeting met een mysterieuze vrouw twintig jaar geleden herbeleefd.

Long Day's Journey Into Night 3D trailer en bijzonderheden

De film werd als een main-stream film uitgebracht op 31 december 2018, het publiek ontdekte tot hun grote ontsteltenis dat het een filmhuisfilm betrof. De eerste dag haalde de film omgerekend 35 miljoen euro op, de tweede dag een magere kwart miljoen.
De film wordt in Nederland uitgebracht als onderdeel van de zomerprogramma 2019 Previously Unreleased, waarbij films die hoge ogen gooiden tijdens filmfestivals, maar niet in Nederland zijn uitgebracht.

Trailer van Long Day's Journey Into Night 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Long Day's Journey Into Night 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/GbpXzRCMWNY/hqdefault.jpg2019-07-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Bi Gan maakte eerder de film "Kaili Blues" oftewel "Lu bian ye can" (2015), ook al een film die speelt met tijd en zich afspeelt in het dorpje Kaili in het zuidwesten van China. Deze vestigde meteen de naam van de regisseur als art-house-filmmaker.

Long Day's Journey Into Night 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Long Day's Journey Into Night 3D in de bioscoop

Wil je Long Day's Journey Into Night 3D zien? Koop of huur de film hier:In één lange shot wordt de 'onbetrouwbare herinneringen' aan een nachtelijke ontmoeting met een mysterieuze vrouw herbeleefd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het betoverende Long Day's Journey Into Night zit vol verborgen aanwijzingen, dubbelzinnige motieven en verdubbelingen, en is in twee delen gesplitst: het eerste is een niet-chronologische detectiveverhaal, het tweede deel is een duizelingwekkende, trance-achtige droom in 3D (een single take van 59 minuten).

Deze neo-noir vol virtuoze visuele hoogstandjes is in twee delen gesplitst: het eerste is een detectiveverhaal vol verborgen verlangens en onoplosbare intriges, het tweede deel is een duizelingwekkende, trance-achtige reis door de stad Kaili in 3D. Long Day's Journey Into Night ging in wereldpremière in Cannes 2018 in de tweede competitie Un Certain Regard en was eerder dit jaar te zien op het International film Festival Rotterdam.

Productiemaatschappij: CG Cinéma, Dangmai Films (Shanghai), Huace Pictures, Huace Pictures (Tianjin), Zhejiang Huace Film & TV

Cast & Regisseur

Wei Tang

Wan Qiwen / Kaizhen
Sylvia Chang

Wildcat's Mom / Red-hair Woman
Jue Huang

Luo Hongwu
Chun-hao Tuan

Ex-husband of Wan Qiwen
Gan Bi

Regisseur