compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Look What You Made Me Do

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van Look What You Made Me Do

Look What You Made Me Do filmstill

Look What You Made Me Do filmstill

Delen op facebook
Look What You Made Me Do
Nederlandse première: 24-11-2022
Nederland, 2022, 83 min,

In Look What You Made Me Do gaat het over liefde die leidt tot moord. Over drie vrouwen — Laura, Rachel en Rosalba — die een gewelddadige relatie overleefden door zelf moordenaar te worden.

Look What You Made Me Do trailer

Trailer van Look What You Made Me DoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Look What You Made Me Dohttps://i1.ytimg.com/vi/APQea1DN7P0/hqdefault.jpg2022-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Look What You Made Me Do - Bioscopen, Tijden & Tickets

Look What You Made Me Do in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Toen ik mijn moeder vertelde dat een jongen me had geslagen op het schoolplein, zei ze: ‘Dat is omdat hij je leuk vindt’.” Met die tekst, in zwarte letters op een felrood scherm, opent dit exposé over vrouwenmoord. Terwijl Laura vertelt over haar daad, klinkt de 112 melding en horen we de moord op haar vriend, in de ijskoude nacht. Rosalba braadt gehaktballetjes, vertelt hoe ze haar man verbrandde in een schuur op de Italiaanse akker. Rachel zwijgt in de nacht. Een vrouw, om veiligheidsredenen verborgen in rode schaduw, vertelt over haar gewelddadige man. Laura, Rachel en Rosalba geven haar raad. Geloof nooit in het berouw van een man, waarschuwt Rosalba. Zal de rode vrouw dader worden? Is er een andere uitweg? Tussen de verhalen dweilt een schoonmaker het bloed op van een vermoorde vrouw. Elke week heeft hij wel een klusje of twee. Laura, Rachel en Rosalba zagen moord als enige oplossing, hun daad valt hen zwaar. Look What You Made Me Do is een film over angst, woede, en een besluit. De ultieme wraakfilm, met een gelukkige afloop: Laura, Rachel en Rosalba behoren niet tot de groep van 30.000 vrouwen die jaarlijks worden gedood door hun (ex)partners. Ze hebben het overleefd.

Productiemaatschappij: Witfilm

Cast & Regisseur