Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

actie, avontuur

Pitch van Mad Max: Fury Road
Mad Max: Fury Road filmstill
Mad Max: Fury Road: Tom Hardy (Max Rockatansky)
Mad Max: Fury Road
Nederlandse première: 14-5-2015
Australië, 2013, 120 min,
Road Warrior Max Rockatansky (Tom Hardy) heeft niets meer te verliezen nadat bandieten zijn vrouw en kind vermoordden. Hij zwerft door de stoffige woestijn in het post-apocalyptische Australië, achtervolgd door zijn turbulente verleden. Daar ontmoet hij de bizarre Imperator Furiosa (Charlize Theron), die samen met een groep jonge vrouwen de gevaarlijke woestenij probeert over te steken. De mysterieuze dames worden echter achterna gezeten door bendes van de gevaarlijke tiran Immortan Joe. De heftige achtervolging kan maar op één manier eindigen: een meedogenloze 'Road War'.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Mad Max: Fury Road
Regisseur George Miller is jaren bezig geweest met deze vierde Max Mad. In eerste instantie wilde hij dat Mel Gibson weer de rol van Max zou vertolken maar de afgelopen paar jaar verklaarde hij regelmatig in interviews dat Gibson de rol niet meer zou willen spelen vanwege zijn leeftijd.
Aanloop van Mad Max: Fury Road
Deze vierde Max Mad-film is geen reboot of remake. Regisseur George Miller (The Witches of Eastwick), wilde geen herhaling maken van zijn vorige films, maar een voortzetting van het verhaal waarmee Mad Max Beyond Thunderdome eindigde.
Onze recensie
*****

'Volkomen gestoord'

© 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. - - U.S., Canada, Bahamas & Bermuda © 2012 Village Roadshow Films (BVI) Limited - - All Other Territories
De allereerste "Mad Max" komt uit 1979 en gaf ons "Mel Gibson". Na nog twee delen was het was echter stil rondom de Australische filmserie en moesten we uiteindelijk dertig jaar wachten op een vierde deel. Maar dat was het wachten meer dan waard. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Genoeg van reclame? Klik hier!