compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Made in Italy

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italië om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.
Delen op facebook
Made in Italy
Nederlandse première: 8-10-2020
Groot-Brittannië, Italië, 2020,

Made in Italy trailer

Trailer van Made in ItalyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Made in Italyhttps://i1.ytimg.com/vi/Cru0l1CYJeo/hqdefault.jpg2020-07-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Made in Italy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Made in Italy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Productiemaatschappij: CrossDay Productions Ltd., Indiana Production, Rojovid Films