compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Made in Italy

**1/200
Waardering: 2.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Made in Italy

Made in Italy filmstill

Made in Italy filmstill

Delen op facebook
Made in Italy
Nederlandse première: 8-10-2020
Italië, Verenigd Koninkrijk, 2020, 94 min,

In Made in Italy reist de vrijgevochten kunstenaar Robert met zijn vervreemde zoon van Londen naar Italië om het huis te verkopen dat hij van zijn overleden vrouw heeft geërfd. Het ooit zo mooie villa lijkt rijp voor de sloop en dan ontmoet zoonlief Natalia die verrukkelijke lokale gerechten kan koken.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Made in Italy trailer en bijzonderheden

Micheál Richardson is in echte leven zoon van Liam Neeson.

Trailer van Made in ItalyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Made in Italyhttps://i1.ytimg.com/vi/Cru0l1CYJeo/hqdefault.jpg2020-07-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut als regisseur van acteur James D'Arcy.
Micheál Richardson was eerder te zien in Vox Lux (2018) en Cold Pursuit (2019).

Made in Italy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Made in Italy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Made in Italy zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Een vrijgevochten kunstenaar (Liam Neeson) reist met zijn vervreemde zoon van Londen naar Italië om het huis te verkopen dat hij van zijn overleden vrouw heeft geërfd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italië om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Productiemaatschappij: CrossDay Productions Ltd., Indiana Production, Rojovid Films