compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Madres Paralelas (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 9 jaart,a

Pitch van Madres Paralelas (EN subtitles)

Delen op facebook
Madres Paralelas (EN subtitles)
Nederlandse première: 10-3-2022
Frankrijk, Spanje, 2021, 120 min,

In Madres Paralelas gaan twee single vrouwen die per ongeluk zwanger zijn geraakt — Ana en Janis — bevallen. Ze liggen in dezelfde ziekenhuiskamer. De 40-er Janis is extatisch, maar de tiener Ana is bang en getraumatiseerd. Janis probeert haar aan te moedigen. Eenmaal thuis begint het op te vallen dat het kind van Janis met de dag steeds meer donkere trekjes vertoont.

Madres Paralelas (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

In een scène van Almodóvars "ABRAZOS ROTOS" (2009) was al een poster te zien met als titel MADRES PARALELAS. Hij was al bezig met het script en had een poster gemaakt.
In één scène arriveert het gezin in een rode auto. Almodovar gebruikt rode auto's in zijn films, ook in Volver en Broken Embraces.

Trailer van Madres Paralelas (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Madres Paralelas (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/4S3loF3IZ9c/hqdefault.jpg2022-03-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Pedro Almodóvar werkt vaak samen met Penélope Cruz, eerder werkten ze samen in Dolor y gloria (2019), Los Amantes Pasajeros (2013), Los abrazos rotos (2009), Volver (2006), Todo Sobre Mi Madre (1999) en Carne Trémula (1997).
Actrice Rossy de Palma werkte samen met Almodovar in Julieta (2016), "Los
abrazos rotos" (2009), Kika (1993), ¡Átame! (1990) en Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios (1988)

Madres Paralelas (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Madres Paralelas (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Madres Paralelas (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Janis en Ana liggen samen in een ziekenhuiskamer. Beiden zijn single en per ongeluk zwanger geraakt. Ana is een bange puber en Janis probeert haar te steunen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Madres Paralelas komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap.

Met Madres Paralelas komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap. Na het grote succes van het autobiografische Dolor y Gloria maakt Almodóvar vrouwen weer het middelpunt van zijn werk met prachtige rollen van Penélope Cruz en Milena Smit. Twee vrouwen, Janis (Penélope Cruz) en Ana (Milena Smit), bevallen tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis. Beiden zijn alleenstaand en ongepland zwanger. Janis, van middelbare leeftijd, is blij, maar de jonge Ana is bang en onzeker. De weinige woorden die de vrouwen wisselen, vormen de basis voor een band die hun levens later een beslissende wending zal geven. Terwijl Janis het verleden van haar familie een gezicht probeert te geven, vecht Ana juist om los te komen van haar familie. In Madres Paralelas zien we acteurs als Rossy de Palma en Julieta Serrano terug, die we goed kennen uit eerdere films van de Spaanse meester. De film was de openingsfilm op het Filmfestival van Venetië waar Penelope Cruz werd onderscheiden als Beste Actrice.

Productiemaatschappij: El Deseo, Pathé (participation), Radio Televisión Española (RTVE), Remotamente Films, Sony Pictures Entertainment (SPE)