compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Mala Noche

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Walt is hevig verliefd op een jonge illegale Mexicaanse immigrant. De jongen spreekt helaas geen woord Engels en hij vindt Walt bovendien maar een rare, enge man.
Delen op facebook
Mala Noche
Verenigde Staten, 1985, 78 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op de autobiografische, gelijknamige roman van Walt Curtis. Van Sants speelfilmdebuut als regisseur.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gus Van Sant is een veelzijdig talent. Behalve films maakte hij elpees en schreef hij boeken. De artistieke achtergrond is dominant aanwezig in zijn werk. De Amerikaan zoekt steeds het experiment, wil altijd iets nieuws brengen en vindt dat veel hedendaagse films fabrieksmatig worden gemaakt. Van Sant regisseerde ook Drugstore Cowboy (1989), My Own Private Idaho (1991), "Even Cowgirls get the blues" (1993), To Die For (1995), Good Will Hunting (1997), Psycho (1998), Finding Forrester (2000), Gerry (2002) en Elephant (2003).

Mala Noche - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mala Noche in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mala Noche zien? Koop of huur de film hier:Walt is hevig verliefd op een jonge illegale Mexicaanse immigrant. Die spreekt helaas geen woord Engels en hij vindt Walt bovendien maar een rare, enge man.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Robert Lee Pitchlynn

(as Bob Pitchlynn)
Ray Monge

Roberto Pepper
Tim Streeter

Walt Curtis
Gus Van Sant

Regisseur