compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mala Noche

Mala Noche

***1/20
Waardering: 3.8/5

drama, filmhuis

Pitch van Mala Noche
Walt is hevig verliefd op een jonge illegale Mexicaanse immigrant. De jongen spreekt helaas geen woord Engels en hij vindt Walt bovendien maar een rare, enge man.
Delen op facebook
Mala Noche
Verenigde Staten, 1985, 78 min,
bijzonderheden over Mala Noche
Gebaseerd op de autobiografische, gelijknamige roman van Walt Curtis. Van Sants speelfilmdebuut als regisseur.
Aanloop van Mala Noche
Gus Van Sant is een veelzijdig talent. Behalve films maakte hij elpees en schreef hij boeken. De artistieke achtergrond is dominant aanwezig in zijn werk. De Amerikaan zoekt steeds het experiment, wil altijd iets nieuws brengen en vindt dat veel hedendaagse films fabrieksmatig worden gemaakt. Van Sant regisseerde ook Drugstore Cowboy (1989), My Own Private Idaho (1991), "Even Cowgirls get the blues" (1993), To Die For (1995), Good Will Hunting (1997), Psycho (1998), Finding Forrester (2000), Gerry (2002) en Elephant (2003).
BioscoopAgenda van Mala Noche

Mala Noche in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mala Noche zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Walt is hevig verliefd op een jonge illegale Mexicaanse immigrant. Die spreekt helaas geen woord Engels en hij vindt Walt bovendien maar een rare, enge man.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen