compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU

Mamma Mia Sing A Long

speciaal programma

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Mamma Mia Sing A Long

Delen op facebook
Mamma Mia Sing A Long
Nederlandse première: 13-5-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2008, 109 min,

Een toekomstige bruid gaat op zoek naar haar biologische vader. Haar zoektocht vindt plaats aan de hand van de liedjes van de Zweedse popgroep ABBA.

Mamma Mia Sing A Long trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de gelijknamige musical, die in 1999 in Londen in première ging. In Nederland ging de musical in 12003 in première met hoofdrollen voor Simone Kleinsma, Jon van Eerd, Céline Purcell en Hajo Bruins.

Trailer van Mamma Mia Sing A LongBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mamma Mia Sing A Longhttps://i1.ytimg.com/vi/lkN-A00WLYE/hqdefault.jpg2018-05-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste speelfilm van Phyllida Lloyd. Ze regisseerde eerder de International Emmy-winnende televisie-uitvoering van de opera Gloriana.

Recensies van Mamma Mia Sing A Long

Mamma Mia Sing A Long - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mamma Mia Sing A Long in de bioscoop

Wil je Mamma Mia Sing A Long zien? Koop of huur de film hier:Romantische komedie van Phyllida Lloyd over een toekomstige bruid (Amanda Seyfried), die op zoek gaat naar haar biologische vader. Haar zoektocht vindt plaats aan de hand van de liedjes van de Zweedse popgroep ABBA.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Adacc ., Arion Facilities, Casting Collective, Littlestar Productions, Playtone, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur