compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Marathon: John Wick

****1/2
Waardering: 4.5/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Marathon: John Wick

Keanu Reeves (John Wick) en Halle Berry (Sofia)

Keanu Reeves (John Wick) en Halle Berry (Sofia)

Delen op facebook
Marathon: John Wick
Nederlandse première: 16-5-2019
Verenigde Staten, 2019, 131 min,

Alledrie John Wick films achter elkaar kijken? Dat kan, met deze John Wick marathon - John Wick, John Wick: Chapter Two, afgesloten met het nieuwste deel John Wick 3: Parabellum.

Marathon: John Wick trailer en bijzonderheden

De films van John Wick worden meestal aangeduid met de term Gun Fu, met een knipoog naar de Hong-Kong-films, maar als serie past de film meer in de Wuxia-filmtraditie, met films zoals Hero (2002) of recentelijk Shadow (2019).
Actrice Asia Kate Dillon die The Adjudicator speelt in deze film — bekend van de tv-serie 'Orange is the New Black als Brandy Epps en als Taylor Mason in 'Billions' — is de eerste acteur die zich niet identificeert als man of vrouw en spreekt over 'hen' als zij het over zichzelf heeft.

Trailer van Marathon: John WickBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marathon: John Wickhttps://i1.ytimg.com/vi/vQ7HO7Bjh6s/hqdefault.jpg2019-05-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De personages gespeeld door Keanu Reeves, Ian McShane en Lance Reddick komen ook in John Wick (2014) en John Wick: Chapter Two (2017) voor, het personage Bowery King wordt vanaf John Wick: Chapter Two (2017) vertolkt door Laurence Fishburne.
Regisseur Chad Stahelski heeft alle drie de films geregisseerd, hij was de stuntdubbel van Keanu Reeves in Point Break (1991), The Replacements (2000), Constantine (2005) en de The Matrix-trilogie (1999, 2003).

Marathon: John Wick - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marathon: John Wick in de bioscoop

Wil je Marathon: John Wick zien? Koop of huur de film hier:Alledrie John Wick films achter elkaar kijken? Dat kan, met deze John Wick marathon die afgesloten wordt met het nieuwste deel John Wick 3: Parabellum.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Productiemaatschappij: Lionsgate, Thunder Road Pictures

Cast & Regisseur