compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D

Delen op facebook
Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D
Nederlandse première: 18-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 455 min,

Volg de reis van Rey in Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi en het einde van de saga in Star Wars: The Rise of Skywalker!

Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D trailer en bijzonderheden

Met een gat van zesendertig jaar, markeert de terugkeer van Lando Calrissian de langste tijd voor de oorspronkelijke acteur om zijn rol te hervatten. Dit is de negende en laatste Star Wars-film gecomponeerd door John Williams.

Trailer van Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/Iq3m6T6M5lg/hqdefault.jpg2019-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In de film is Oscar Isaac te zien. Je kunt hem ook kennen van de films Ex Machina (2014) en A Most Violent Year (2014). Ook actrice Daisy Ridley heeft weer een plekje in de film. Je kunt haar ook kennen van de film Murder on the Orient Express (2017).

Onze recensie ****1/2

Recensie Star Wars: The Rise of Skywalker (SPOILER VRIJ)

Op 18 december komt het laatste deel van de Star Wars filmlseries uit in de bioscoop. Redacteur Ilse had de kans om de film eerder the zien en dat hoef je een Star Wars fan niet twee keer over na te laten denken. ...lees de volledige recensie

Recensies van Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D

Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D zien? Koop of huur de film hier:Volg de reis van Rey in 'Star Wars: The Force Awakens', 'Star Wars: The Last Jedi' en het einde van de saga in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen. Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Productiemaatschappij: Bad Robot, Lucasfilm, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Adam Driver

Kylo Ren
Oscar Isaac

Poe Dameron
Carrie Fisher

Leia Organa
Mark Hamill

Luke Skywalker
Ian McDiarmid

Palpatine
J.J. Abrams

Regisseur
Marathon: Star Wars (Episodes VII-VIII-IX) 3D poster

Nieuws over Marathon: Star Wars (Episodes ..