compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > March of the Penguins 2

March of the Penguins 2

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

documentaire

Pitch van March of the Penguins 2
March of the Penguins 2 filmstill
March of the Penguins 2 filmstill
Delen op facebook
March of the Penguins 2
Nederlandse première: 20-4-2017
Frankrijk, 2017, 82 min,
In deze natuurdocumentaire volgen we met behulp van drones en onderwatercamera's een jonge pinguïn doe voor het eerst de grote reis gaat maken: de reis die iedere pinguïn maakt wanneer hij zijn instinct volgt.
trailer en bijzonderheden over March of the Penguins 2
De Franse titel van deze film is L'empereur. De pinguïns die we in deze films zien zijn dan ook keizerpinguïns, de grootste pinguïnsoort.
Aanloop van March of the Penguins 2
In de Engelse versie van deze film wordt de voice-ver verzorgd door Lambert Wilson, die wel vaker met dat bijltje heeft gehakt. Ook speelde hij onlangs Jacques-Yves Cousteau in L'odyssée.
BioscoopAgenda van March of the Penguins 2

March of the Penguins 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In March of the Penguins 2 keert regisseur Luc Jacquet terug met een even verbluffend vervolg, en voert de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica.

In March of the Penguins 2 keert regisseur Luc Jacquet terug met een even verbluffend vervolg, en voert de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica. Ditmaal volgen we een jonge pinguïn die op het punt staat zijn eerste grote reis te maken, vol gevaar en obstakels. Het vervolgverhaal vertelt de lotsbestemming van één pinguïn, wiens krachtige en mysterieuze instincten hem in staat stellen om te overleven.