compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Marlon Brando

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch van Marlon Brando

Jetske Lieber (Naomi) en Tijn Winters (Cas)

Jetske Lieber (Naomi) en Tijn Winters (Cas)

Delen op facebook
Marlon Brando
Nederland, 2020, 19 min,

In Marlon Brando zijn de zeventienjarige Cas en Naomi, elke dag zo'n beetje samen. Ze zijn beiden gay en doen eindexamen. Ze ervaren een ultieme veiligheid bij elkaar, maar wanneer hun toekomstplannen hen uit elkaar lijken te drijven, komt hun relatie op losse schroeven te staan.

Marlon Brando trailer en bijzonderheden

De film werd geselecteerd voor de Semain de la Critique van Cannes, genomineerd voor Beste Korte Film tijdens het Nederlands Film Festival 2020 en Beste Internationale Korte Film tijdens het Toronto International Film Festival en won de prijs voor beste Nederlandse korte film tijdens Go Short 2021.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Vincent Tilanus studeerde met zijn film "Bladgoud" in 2018 af aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. Zijn afstudeerfilm draaide op verschillende festivals en won de Prix Amnesty International France op het Poitiers Film Festival.
De hoofdrollen van de film worden vervuld door de uit Nijmegen afkomstige Jetske Lieber en Tijn Winters, voor beiden is deze film hun acteerdebuut.

Marlon Brando - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marlon Brando in de bioscoop

Wil je Marlon Brando zien? Koop of huur de film hier:De 17-jarige Cas en Naomi zijn beiden gay en doen eindexamen. Ze zijn elke dag samen. Hun relatie komt op losse schroeven te staan wanneer hun toekomstplannen hen uit elkaar lijken te drijven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Room for Film