compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Marona (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Marona (NL)

Marona (NL) filmstill

Marona (NL) filmstill

Delen op facebook
Marona (NL)
Nederlandse première: 15-10-2020
België, Frankrijk, Roemenië, 2019, 92 min,

In Marona vertelt het hondje Neuf — een vuilnisbakkenras hond met een hartvormige neus — haar herinneringen aan al haar baasjes, die haar geadopteerd, verkocht en zelfs haar naam veranderd hebben. Keer op keer belande ze weer op straat, maar zij herinnert zich vooral de liefde.

Marona (NL) trailer en bijzonderheden

De film figureerde al als een Oscar-kanshebber in een geanimeerde tv-show, maar in werkelijkheid is dat niet gebeurd, wel is ze genomineerd geweest voor vele andere awards en won ze onder meer het publieksprijs tijdens het Gijón International Film Festival 2019, beste speelfilm en het publieksprijs tijdens Bucheon International Animation Film Festival 2019 en beste speelfilm tijdens het Gijón International Film Festival 2019.

Trailer van Marona (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marona (NL)https://i1.ytimg.com/vi/DweZRx-h588/hqdefault.jpg2020-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Roemeense regisseur Anca Damianmaakte eerder de met prijzen gelauwerde Kafkaiaanse animatiefilm Crulic - The Path to Beyond (2011), ze regisseerde als regisseur ook speelfilms en documentaires.

Marona (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marona (NL) in de bioscoop

Wil je Marona (NL) zien? Koop of huur de film hier:



Na een ongeluk herinnert een kleine hond zich alle verschillende baasjes die ze heeft gehad en onvoorwaardelijk liefhad.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer ze wordt aangereden, denkt het hondje Marona terug aan al haar baasjes waar ze zo dol op is geweest. Met haar lieve en vorlijke karakter bracht Marona in elk huis waar ze woonde plezier en liefde

Productiemaatschappij: Aparte Film, Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (su, Eurimages (support), Eurométropole de Strasbourg (in partnership with), Minds Meet, Région Grand Est (in partnership with), Région Nouvelle-Aquitaine (in partnership with), Région Provence-Alpes-Côte d'Azur (support), Romanian National Center for Cinematography (suppo, Sacrebleu Productions, Shelter Prod (support), Taxshelter. be (support), Vlaams Audiovisueel Fonds (support)

Cast & Regisseur