compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 30-3 t/m 5-4
Film van de week!
MENU

Maskeli besler

Pitch

Vijf in een weeshuis opgegroeide belhamels, nemen het besluit om later een gevaarlijke bende te vormen. Wanneer het zoontje van een vriend van de vijf aan kanker blijkt te lijden, zijn ze ondanks hun stunteligheid verplicht de grootste slag van hun leven te slaan.
Delen op facebook
Maskeli besler
2005, 98 min,

bijzonderheden

Van de makers van Hababam Sinifi Askerde.

Zo'n 1000 mensen hebben gefigureerd tijdens de opnames die vijf weken hebben geduurd. De film is gedraaid op 25 verschillende locaties in Istanbul en enkele sets werden vanuit het niets opgebouwd. De vijf kinderen die de filmhelden tijdens hun jeugdjaren vertolken, zijn na een intense maand van interviews en proefopnames gekozen uit 250 kandidaten. Mehmet Ali Alabora die een van de hoofdrollen speelt, heeft de kindacteurs gecoacht en klaargestoomd voor hun rol in de film.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Murat Aslan is de regisseur en de scenarioschrijver van 'Maskler besler', hier vertaald als 'De gemaskerde vijf'.

Maskeli besler - Bioscopen, Tijden & Tickets

Maskeli besler in de bioscoop

Wil je Maskeli besler zien? Koop of huur de film hier:Vijf in een weeshuis opgegroeide belhamels, nemen het besluit om later een gevaarlijke bende te vormen. Wanneer het zoontje van een vriend van de vijf aan kanker blijkt te lijden, zijn ze ondanks hun stunteligheid verplicht de grootste slag van hun leven te slaan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur