compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Medusa Deluxe

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Medusa Deluxe

Delen op facebook
Medusa Deluxe
Nederlandse première: 12-10-2023
Verenigd Koninkrijk, 2022, 101 min,

In Medusa Deluxe wordt tijdens een zeer competitieve regionale kapperswedstrijd een deelnemer vermoord aangetroffen, gescalpeerd. Alle kappers verdenken elkaar. Terwijl er aan de meest extravagante creaties wordt gewerkt, wordt er druk gespeculeerd en geroddeld, waardoor de gemoederen steeds meer verhit raken en social media gooit nog meer olie op het vuur.

Bekijk bij:

Medusa Deluxe trailer en bijzonderheden

De avant-gardistische haarcreaties zijn bedacht en gemaakt door de bekende innovatieve kapper Eugene Souleiman.

Trailer van Medusa DeluxeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Medusa Deluxehttps://i1.ytimg.com/vi/MPntUcC5Ej0/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Tom Hardiman, die hiervoor enkele korte films maakte waarvan "Radical Hardcore" de bekendste is.

Medusa Deluxe - Bioscopen, Tijden & Tickets

Medusa Deluxe in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Medusa Deluxe zien? Koop of huur de film hier:Tijdens een kapperswedstrijd wordt een van de deelnemers vermoord en iedereen begint elkaar te verdenken, in zulk een explosieve omgeving kan zelfs een oogopslag dodelijk zijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een gemeenschap waarin de fixatie voor haar grenst aan het obsessieve wordt gespleten door wantrouwen als een van hen om het leven wordt gebracht. Gedurende één nacht maken we kennis met een rijke diversiteit aan kleurrijke en excentrieke personages.

Een gemeenschap waarin de fixatie voor haar grenst aan het obsessieve wordt gespleten door wantrouwen als een van hen om het leven wordt gebracht. Gedurende één nacht maken we kennis met een rijke diversiteit aan kleurrijke en excentrieke personages. Paranoia heerst wanneer een moord wordt gepleegd tijdens een lokale kapperscompetitie. In een mist van haarlak en te midden van de wildste haarsculpturen beschuldigt het levendige gezelschap van strijdlustige kappers, modellen en juryleden elkaar van moord maar ook van slechte smaak. Dit wervelende debuut van Thomas Hardiman is prachtig gefilmd door cameraman Robbie Ryan, die zijn camera soepel door het doolhof van de evenementenhal laat zweven langs de vele spiegels, felle tinten en buitenissige kapsels. Met vurige dialogen en hier en daar een dosis paniek raakt iedereen betrokken in de zoektocht naar antwoorden in dit explosieve maar komische moordmysterie.

Productiemaatschappij: BBC Film, British Film Institute (BFI), GMA Films, Time Based Arts

Cast & Regisseur