compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Meg 2: The Trench 3D

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarg,a

Pitch van Meg 2: The Trench 3D

Delen op facebook
Meg 2: The Trench 3D
Nederlandse première: 3-8-2023
China, Verenigde Staten, 2023, 115 min,

In The Meg 2: The Trench gaan twee diepwater-wetenschappers reizen naar de diepste diepten van de oceaan, waar een mijnbouwoperatie hun missie bedreigt. Het wordt een strijd om te overleven tegen de ontketende kolossale Megs en milieuplunderaars.

Meg 2: The Trench 3D trailer en bijzonderheden

De film gebeurt 4 jaar na het einde van de eerste film.

Trailer van Meg 2: The Trench 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Meg 2: The Trench 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/y5CvM9sz4fo/hqdefault.jpg2023-08-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ben Wheatley regisseerde eerder In the Earth (2021), Happy New Year, Colin Burstead (2018) en High-Rise (2015).

Acteur Wu Jing - ook bekend als Jacky Wu was ook al te zien als actie ster in Wolf Warrior 2 (2017) en The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008).

Meg 2: The Trench 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Meg 2: The Trench 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Meg 2: The Trench 3D zien? Koop of huur de film hier:Een onderzoeksteam komt meerdere dreigingen tegen tijdens het verkennen van de diepten van de oceaan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bereid je maar vast voor op de ultieme adrenalinekick deze zomer met Meg 2: The Trench een bloedstollend spannende film die de kaskraker van 2018 overtreft en met meerdere enorme Megs de actie naar nog hogere hoogtes en grotere dieptes stuwt. En nog heel veel meer!

Bereid je maar vast voor op de ultieme adrenalinekick deze zomer met Meg 2: The Trench, een bloedstollend spannende film die de kaskraker van 2018 overtreft en met meerdere enorme Megs de actie naar nog hogere hoogtes en grotere dieptes stuwt. En nog heel veel meer!
Neem samen met Jason Statham en de internationale actiefilmster Wu Jing een duik in onbekende wateren als zij als leiders van een onverschrokken onderzoeksteam de diepten van de oceaan verkennen. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen. De zenuwslopende actie in de diepten van de oceaan maken van Meg 2: The Trench de meest opwindende filmervaring van het jaar.

Productiemaatschappij: Apelles Entertainment, China Media Capital, Flagship Entertainment Group, Gravity Pictures, Maeday Productions, Warner Bros. Studios Leavesden

Cast & Regisseur