compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Met Zonder Ballen

Pitch van Met Zonder Ballen

In Met Zonder Ballen ziet een kind het steeds helderder hij zit in het verkeerde lichaam, maar de moeder raakt steeds meer in verwarring, doordat ze zijn tempo amper kan bijbenen. De impact dat een kind in transitie heeft op een gezin.

Met Zonder Ballen trailer en bijzonderheden

Op de theaterversie (regie: Annelies van Wieringen) die in 2021 door heel Nederland te zien was, kwam zoveel respons dat een filmversie werd gemaakt.

Trailer van Met Zonder BallenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Met Zonder Ballenhttps://i1.ytimg.com/vi/l8ei7dz7bOQ/hqdefault.jpg2023-05-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jong filmtalent Luca Meisters (1996) tekende voor de regie. Eerder maakte zij de kortfilms NOVA (genomineerd voor Best Short Film bij BUFF Malmö) en MAGMA (première Berlinale 2023).

Flip Zonne Zuijderland (1998) en is filmmaker (Selfmade Man) en acteur (ANNE+, Goodbye Stranger). De moeder is Inez Derksen (1967), artistiek directeur van theatergezelschap Het Laagland (o.a. PIPPIPOWERRRRR).

Met Zonder Ballen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Met Zonder Ballen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Met Zonder Ballen zien? Koop of huur de film hier:Openhartig portret van een trans zoon en zijn moeder over zijn zoektocht naar gender en identiteit en haar reactie daarop als ouder.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series