compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Metaal En Melancholie

Metaal En Melancholie

Pitch

Documentaire roadmovie waarin via doortastende maar subtiel gedoseerde ontmoetingen met Peruaanse taxichauffeurs de gespannen economische en sociale situatie in hun land wordt schetst.
Delen op facebook
Metaal En Melancholie
Nederland, 1993, 80 min,

bijzonderheden

Deze documentaire, vrijwel geheel vanachter het taxiraam gedraaid, onthult niet alleen prachtige en ontroerende anekdotes en portretteert niet alleen kleurrijke en intrigerende gewone mensen, maar spiegelt ook hun wensen, dromen en teleurstellingen aan de staat waarin Peru verkeert. De economie bevindt zich in een impasse. Artsen, militairen, leraren en ambtenaren maken alleen in theorie nog deel uit van de middenklasse. In werkelijkheid worden zij sterk onderbetaald en kunnen zij zonder bijbanen niet meer voor hun gezinnen zorgen. Weerspannig, gepassioneerd en vol levenslust houden de chauffeurs de moed erin, in hun vaak in erbarmelijke staat verkerende auto's.

Metaal En Melancholie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Metaal En Melancholie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Metaal En Melancholie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire roadmovie waarin via doortastende maar subtiel gedoseerde ontmoetingen met Peruaanse taxichauffeurs de gespannen economische en sociale situatie in hun land wordt schetst.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur