compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Metallica: 72 Seasons - Global Premiere

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere filmstill

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere filmstill

Delen op facebook
Metallica: 72 Seasons - Global Premiere
Nederlandse première: 13-4-2023
Verenigde Staten, 2023, 115 min,

In Metallica: 72 Seasons - Global Premiere wordt één dag voor het langverwachte 12e studioalbum van Metallica in een speciale evenement op het grote scherm met surround sound slechts één avond exclusief in de bioscopen te zien is.

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere trailer en bijzonderheden

De show bevat exclusieve interviews met Metallica, waarbij de volledige band zich verdiept in de oorsprong en verhalen achter de nummers en begeleidende muziekvideo's voor elk nummer op het album.
De release van het album wordt voorafgegaan door de eerste single 'Lux Æterna'.

Trailer van Metallica: 72 Seasons - Global PremiereBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Metallica: 72 Seasons - Global Premierehttps://i1.ytimg.com/vi/l1wlEevX8Hk/hqdefault.jpg2023-03-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere - Bioscopen, Tijden & Tickets

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere in de bioscoop

Wil je Metallica: 72 Seasons - Global Premiere zien? Koop of huur de film hier:Pre-presentatie van het nieuwe album van de band, 72 Seasons, 1 dag voor de release, op het grote scherm met surround sound, slechts één avond exclusief in de bioscopen te zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sluit je aan bij Metallica fans op donderdag 13 april voor een wereldwijde listening party.

Sluit je aan bij Metallica fans op donderdag 13 april voor een wereldwijde listening party. Ervaar als eerste het nieuwe album van de band, 72 Seasons, de dag voor de release, in overweldigend surround sound. Dit speciale evenement is slechts één avond exclusief te zien in bioscoop. 72 Seasons is Metallica's langverwachte 12e studioalbum, voorafgegaan door de eerste single "Lux Æterna" - geprezen bij de release op 28 november 2022 als " thundering, breakneck " (Billboard), "gut-punching" (Rolling Stone) en " blistering" (USA Today). Onlangs is de tweede single “Screaming Suicide” uitgekomen. Metallica: 72 Seasons - Global Premiere bevat exclusieve interviews met Metallica waarbij de volledige band zich verdiept in de oorsprong en verhalen achter de nummers met begeleidende muziekvideo's voor elk nummer op het album. Het resultaat is een eenmalige kans voor fans om 72 Seasons als eerste en volledig te ervaren.
Er zullen ook een paar verrassingen zijn die je niet wilt missen!