compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Midnight in the Switchgrass

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Midnight in the Switchgrass verdwijnen er steeds jonge meiden. Een FBI-agent en een Texas-ranger zijn bezig met een andere zaak, wanneer ze ontdekkendat de verdwijningen hun onderzoek dwarsboomt en moeten samen werken met een officier uit Florida om deze reeks onopgeloste moordzaken op te lossen. Iemand moet de prooi worden om de moordenaar -de beruchte 'Truck Stop Killer' - uit zijn tent te lokken.
Delen op facebook
Midnight in the Switchgrass
Verenigde Staten, 2021, 99 min,

Bekijk bij:

meJane

Midnight in the Switchgrass trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Texas' gevaarlijkste seriemoordenaar Robert Benjamin Rhoades, ook bekend als The Truck Stop Killer. Hij was voornamelijk actief van 1975 tot 1990. Hij werd beschuldigd van het vermoorden van meer dan 50 vrouwen. Deze omvatten lifters en prostituees.
Wederom een film dat Bruce Willis al zijn scenes in een dag opneemt.

Trailer van Midnight in the SwitchgrassBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Midnight in the Switchgrasshttps://i1.ytimg.com/vi/1pNN66fRumw/hqdefault.jpg2021-10-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van producent Randall Emmett als regisseur.
Megan Fox en haar vriend Machine Gun Kelly zijn beiden in deze film te zien, hij staat op de aftiteling als Colson Baker, hij is vooral bekend als muzikant (eerst hiphop en tegenwoordig meer pop-punk. In de film is hij de getatoeëerde pooier. Kelly was eerder de zien in de speelfilms The King of Staten Island (2020), Captive State (2019) en Nerve (2016).

Midnight in the Switchgrass - Bioscopen, Tijden & Tickets

Midnight in the Switchgrass in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Midnight in the Switchgrass zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een FBI-agent en een officier van de staat Florida werken samen om een reeks onopgeloste moordzaken te onderzoeken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BondIt Media Capital (in association with), Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films), Pimienta, River Bay Films, Verdi Productions (in association with)

Cast & Regisseur

Megan Fox

Rebecca
Machine Gun Kelly

Calvin (as Colson Baker)